诚信@u 发表于 2007-10-28 12:34:17

佛山南海大沥镇附近有无咩好既机室啊?

经常扎车去大沥镇做野。。。得闲都想稳下好得机铺打下。。

顺便问吓 盐步 黄歧 有无好的机室呢?键坏摇杆差既垃圾机房就唔

好介绍啦。。。。。多谢各位KOFER。。。

dzd 发表于 2007-10-30 12:44:56

南海大沥海逸乐园

tjc 发表于 2007-10-30 15:56:44

无具体地址点稳啊?起码知道响边条路啦,或者响边个广场或商店里面!

rebron2007 发表于 2007-10-30 18:15:25

大沥公园后面.

rebron2007 发表于 2007-10-30 18:18:47

写住2楼网吧.3楼机室.很死醒目无难找 .LZ几时去可以叫上我.我一般星期5.日都有时间去那边抽.返学岩好路过.不过个人觉得那边葛人很无爽.都系拖打.打起来一肚火.

诚信@u 发表于 2007-10-31 16:33:42

坐咩BUS过去到啊?咩站落车啊。。。坐摩托TAXI区可能好贵架?

我系嘉洲广场泥边,点去啊?

dzd 发表于 2007-10-31 22:55:41

你系嘉洲广场坐去大沥的车,系大沥公园(海逸酒店落都得)落车,机室就糸公园后面,

dzd 发表于 2007-10-31 22:56:49

你又系成日去黄岐咖?

729084 发表于 2007-11-1 01:55:19

近近地去盐步平地海鲜市场即是新阳光酒店后边的停车场 机室在二楼夜晚多人d

诚信@u 发表于 2007-11-1 02:04:13

引用第7楼dzd于2007-10-31 22:56发表的 :
你又系成日去黄岐咖?

系啊。。。看吓金属D货。。顺便玩吓机。。平时去开城市英雄或天河机店

再現旋風舞 发表于 2007-11-1 23:53:08

不如到盐步同我抽.上CD下AB葛制

骑猪睇流星@u 发表于 2007-11-2 00:51:15

楼住记下我电话13433279584,带你去打机!

骑猪睇流星@u 发表于 2007-11-2 00:52:20

引用第10楼再現旋風舞于2007-11-01 23:53发表的 :
你系边个啊?我想同你抽下````

dzd 发表于 2007-11-2 18:53:11

引用第10楼再現旋風舞于2007-11-01 23:53发表的 :
你去边度玩多?

dzd 发表于 2007-11-2 18:54:33

引用第8楼729084于2007-11-01 01:55发表的 :
近近地去盐步平地海鲜市场即是新阳光酒店后边的停车场 机室在二楼夜晚多人d
d人机品如何?

729084 发表于 2007-11-3 01:15:17

回LS还可以       叼你流星队长得闲等我教育下你

dzd 发表于 2007-11-3 18:26:49

刚在新阳光机室返....
今日无乜人

诚信@u 发表于 2007-11-5 00:25:17

去了海逸乐园啊,周六晚上没有什么人去玩啊。。。晕死啊。。。

弧形ABCD。。不是广州的排法。。

我情愿排法是上CD 下AB好过了。。。弧形ABCD完全不熟悉啊。。。

玩了一个B,走人了。。

罗冲仔仔 发表于 2007-11-8 09:52:00

羊光酒店在边~~~我系小商品成点去

罗冲仔仔 发表于 2007-11-8 09:57:05

我同骑猪打过1次~~~~~~~~距噶KYO好狠

宇宙基路仔 发表于 2007-11-8 09:58:51

引用第19楼罗冲仔仔于2007-11-08 09:57发表的 :
我同骑猪打过1次~~~~~~~~距噶KYO好狠
晕,,,难道距既KYO可以威胁到你????

tjc 发表于 2007-11-8 10:58:12

得闲去下先得, 流星乜时候会出现响果度啊?费事好似LZ敢样, 去到空撩撩!

dzd 发表于 2007-11-8 13:10:35

引用第18楼罗冲仔仔于2007-11-08 09:52发表的 :
羊光酒店在边~~~我系小商品成点去

叼.....就系小商品城前几百米(盐步海鲜市场果度)
你甘叻....去到果度应该无乜对手...
我e人家都去果度玩多,,大沥海逸好鬼局

dzd 发表于 2007-11-8 13:12:02

流星距挂住沟女,少左去打机了

king.n.t 发表于 2007-11-8 16:47:47

楼主系大沥想稳人打机?稳我都无咩问题..我系金雅轩玩多..骑猪最近应该无咩练习,相信技术退步不少..不如过离稳我玩仲好D..可以记我电话,13630030384...你如果觉得唔好噶话,可以去海逸果度玩...大沥噶KOFER基本都会用2C对空,我同甘多大沥噶KOFER打过,就好似得5个人左右唔用2C(本人在内)..

再現旋風舞 发表于 2007-11-10 08:45:35

引用第13楼dzd于2007-11-02 18:53发表的 :

你去边度玩多?平时都系开盐步打.有时系大沥.东方广场也有泡.感觉上无乜意思不如系屋呢单机.几时系盐步附近可以叫埋我打.话好先我净系识打上CD下AB同ABCD葛制其它唔识可能打得02多对制要求好高.不过系盐步我都系嗝惊我手机13690101488

佛山丑丑小纲 发表于 2007-11-10 11:51:16

我经常去小商品城个边拿货的,边个带我去附近打机啊????

骑猪睇流星@u 发表于 2007-11-11 15:18:09

引用第21楼tjc于2007-11-08 10:58发表的 :
得闲去下先得, 流星乜时候会出现响果度啊?费事好似LZ敢样, 去到空撩撩!
一般晚上多数在,而家新阳光机室有个猛人,就系拳皇98杰出人物,鬼见愁罗冲仔
条友招招搏命,反应超快,选2问都要输多比距,你地五信距甘劲就来新阳光制下距啦!
如果98五多中意玩,就可以同我抽下97噶,我97虽然五劲,不过我中意同新面孔的人玩!
来之前打我24小时热线电话;13433279584

dzd 发表于 2007-11-16 02:00:32

罗冲仔条油今晚打左个58连胜.......

tjc 发表于 2007-11-16 09:35:20

海鲜市场那里的机室我知道,上次去买海鲜发现了. 最重要的是有位置停车!
页: [1] 2
查看完整版本: 佛山南海大沥镇附近有无咩好既机室啊?