用新浪微博登录

只需一步,快速搞定

用新浪微博登录

只需一步,快速搞定

回顧和總結

待实名认证会员

楼主
各位....  小弟系一個名不見經傳的D3玩家~

從05開始玩  06年開始正式著迷,  07年開始瘋狂,  08年最巔峰嘅一年...
09年開始走下坡,  今年? 幾乎輸俾低自己起碼10個8個 level 嘅玩家

從05年的一個連棍波都唔識Ja嘅菜鳥,到08年公認的東莞第一
當中經歷咗幾多,有過幾多汗水,失去咗幾多嘢...已經無辦法一一數得清楚了

晚晚同D戰友打到淩晨嘅情景咿家諗返仲系歷歷在目   哈哈~

從學Ja棍波,學5波技,學擦檔,學擦上擦,學修正技...  全部都系自己睇D神人嘅視頻,自己一步步探索過來
仲記得:
第一次打低文太15星果種興奮...    第一次打到無曬錢返屋企(連車錢都無...)-_-!
第一次打齊文太15星公路7星...     第一次見到自己張卡變彩火...
第一次跑到目標時間果種滿足感... 第一次攞冠軍嘅果種成就感...
D3的確曾經留俾我無數次嘅衝擊,  可惜咿家隨著歲月嘅變遷,隨著D4 D5 灣3等新機型出現
D3嘅沒落系無可避免嘅事實, 幸好我仲留有一顆D3嘅心,對於新機型我反而一D興趣都無
與其自批守舊,倒不如坦誠咁講我只愛跑D3
而我從最輝煌嘅R8土往38頭 淪落到宜家勉強39    R8正往56  變58頭...

其實好高興見到呢度仲有一小片D3嘅天空,仲有咁多同我一樣留戀D3嘅夥伴
雖然咿家我已經無曬當初果股刷TA嘅沖勁,
不過我依然好期望前輩 or 後輩們可以繼續系呢條路度走得更遠,
依然繼續期待我偶像YUET嘅赤下18秒8理論 得以實現
期待中國大陸嘅TA或新技術可以震驚全球D3界

系我心目中  <<頭文字D>>   個"D"字一直都系解作"Drem" 嘅意思
各位, 堅持自己嘅D3信念...  唔好好似我咁,半途而廢!     
相信總有一日, 你哋會成就出呢個 "D"

待实名认证会员

沙发
[dadatu_019]      sofa   自己坐~~!     But...  水蛇咁長....   都唔知有無人會睇...  !

LV 7.会员

板凳
的确 一唔练就会越大越慢 好奇怪

1万

LV 13.会员

小朋友

地板
必须支持一下。。。。。。。。。。。。。。。

2万

LV 15.会员

QQ
大陆d3一定会继续走下去。支持lz!若是广州人有空出来聚聚吧

2万

LV 15.会员

QQ
东莞玩家……我们去东莞能带路不?/坏笑

待实名认证会员

原帖由 swing 于 2010-7-27 12:57 发表
东莞玩家……我们去东莞能带路不?/坏笑

神人....  你過到來就俾電話我啦~    13412343830

不過講明先,我一般系虎門出沒~!

待实名认证会员

原帖由 swing 于 2010-7-27 12:48 发表
大陆d3一定会继续走下去。支持lz!若是广州人有空出来聚聚吧

一定一定

2万

待实名认证会员

麦当劳

略有小成实名认证在线达人

东莞玩家..
去广州和深圳都很近哦哈哈.
有机会出来聚聚!
认住我ID:QIE~
暂用车卡CAP.ID: RS
                E4:QIE~
                8V:QIE~