游天堂X游聚社区

标题: 声明! [打印本页]

作者: EAT    时间: 2011-1-11 06:21
标题: 声明!

本人原番禺520车队(K☆520)今日开始本人正式暂离车队
   以后本人所做任何事与520无关
       现用ID:EAT,PH-ET 见到我噶朋友唔好夹爆我谢谢!
                                                                                  特此声明! #187#
作者: K。O    时间: 2011-1-11 20:14
沙发            
作者: 蛊惑仔Howard    时间: 2011-1-14 02:12
你呢条扑街...你系520同80里面借甘7多钱...点解唔7还啊...正垃圾...正叛徒...你老母HI...米话我闹7臭你啦...你呢d甘噶HI人...仲玩乜7车啊...仲自己开车队...全部人认住呢条扑街啦...见距一窝炒距一窝啦...死垃圾...虽然你肥...但系肥到只7甘...扮晒自己好7有料...仲要学人偷野...唉...算啦...讲住甘多...大家想听咩料...下次再爆碑你地听...肥仔...想稳我啊...知唔知我系边个啊...最好你就开翻手机...等你老母叫你翻屋企食饭啊...浮云一个...
作者: 蛊惑仔Howard    时间: 2011-1-14 02:13
回复 EAT 的帖子

你呢条扑街...你系520同80里面借甘7多钱...点解唔7还啊...正垃圾...正叛徒...你老母HI...米话我闹7臭你啦...你呢d甘噶HI人...仲玩乜7车啊...仲自己开车队...全部人认住呢条扑街啦...见距一窝炒距一窝啦...死垃圾...虽然你肥...但系肥到只7甘...扮晒自己好7有料...仲要学人偷野...唉...算啦...讲住甘多...大家想听咩料...下次再爆碑你地听...肥仔...想稳我啊...知唔知我系边个啊...最好你就开翻手机...等你老母叫你翻屋企食饭啊...浮云一个...
作者: kai子:)    时间: 2011-1-14 15:28
上面咩環境/............
作者: UK-XR    时间: 2011-1-21 18:27
打酱油的~
作者: EX.do    时间: 2011-2-24 13:23
呵.你甘劲.边个夹得爆你喔。我仲要同你学野噶

欢迎光临 游天堂X游聚社区 (https://bbs.gotvg.com/) Powered by Discuz! X3.1