游天堂X游聚社区

标题: 垃圾SO车队 [打印本页]

作者: KO.88    时间: 2011-5-6 11:06
标题: 垃圾SO车队
昨晚5月5号系万国RS车队主场有2个死捞头自称SO车队2打1虾一个悟识玩湾岸葛人,我一落场又系2打1夹车都悟够我夹仲打咩2打1.......紧就算啊,最激气就系问都悟问就拿你卡包紧算点啊,聊架打啊.......专门爆烂台机悟玩紧葛车队算咩车队啊,仲要同人讲系穗宝车队,ID系SO.O3同SO.08打啪啦悟够人打就叫帮拖就算拉,仲要话打架......广州紧多车队呢个车队都算垃圾中葛垃圾.......2打我1都打悟赢算咩7啊......早点翻屋企训拉........

作者: Kevin@@u    时间: 2011-5-6 11:52
还湾3? 现在都DX+的年代了..................
作者: Ice·B    时间: 2011-5-6 12:22
一句讲晒``素质问题``!
作者: Li-jie    时间: 2011-5-6 19:12
呢类人同屎一样啊!~~~~~1大堆
作者: 嘉健愛Evo    时间: 2011-5-6 19:39

[dadatu_023]琴晚听讲万国打晒交甘握
作者: yahoodavid    时间: 2011-5-6 19:58
so车队好似系奇摩都见过
作者: EAT    时间: 2011-5-6 21:19
SO?距地抽机噶咩?
  去奇摩亲我地一落卡,马上拒绝闯入...
     乜原来系车队黎架???
作者: KC.HD    时间: 2011-5-6 22:24
質素5好就無學人打機[dadatu_004]
作者: KO.88    时间: 2011-5-7 00:44
系差点打架啊.......听讲距地打电话叫人来啊......又悟够人夹就2打1...叫帮拖又悟够打......后面悟知有没打啊.......打到距地打故事.......
作者: KO.88    时间: 2011-5-7 00:47
各位大虾.......我估紧多车队从来悟回讲葛一句话咯:悟好打我葛鬼王,我冇改路啊悟好打啊.........碑你地会悟会悟打甘笨7啊........
作者: EX.do    时间: 2011-5-7 21:14
回复 EAT 的帖子

哈.威爷.我同佢地抽好多次啦.仲要俾佢地三打一.我一头车佢地就会叫救车.闷死.[weisuomao_51]
作者: ★HAJ★    时间: 2011-5-8 00:09
威,得唔得俾鉨大佬硪安寧下!~咪搞事,唔想到時又話,aj,幫硪去報仇!~如果so要扯人,硪奉陪到底!~哥囿的是人
作者: 高桥凉介13    时间: 2011-5-8 00:21
放假我带队过去铲平距,MLGB!讲下笑姐。
作者: Kevin@@u    时间: 2011-5-8 11:28
何必呢.................没意思 .........
作者: x.man-x    时间: 2011-5-8 12:50
★HAJ★ 发表于 2011-5-8 00:09
威,得唔得俾鉨大佬硪安寧下!~咪搞事,唔想到時又話,aj,幫硪去報仇!~如果so要扯人,硪奉陪到底!~哥囿的是人 ...

大佬 几时出黎玩下咁啊 我有好多星星要送比你啊 最紧要你肯投币就得了
作者: Kevin@@u    时间: 2011-5-8 12:52
回复 x.man-x 的帖子

哈哈哈哈哈哈哈哈哈  呢句我中意
作者: EAT    时间: 2011-5-8 13:18
EX.do 发表于 2011-5-7 21:14
回复 EAT 的帖子

哈.威爷.我同佢地抽好多次啦.仲要俾佢地三打一.我一头车佢地就会叫救车.闷死.[weisuomao_ ...

好悶,好悶
除佐翻工就系翻工!!!
    幾時出黎,求虐待{:12_781:}
作者: EX.do    时间: 2011-5-8 18:50
回复 EAT 的帖子

次次见你就去赌。又吾打机。
作者: KC.HD    时间: 2011-5-8 20:07
KO.88 发表于 2011-5-6 11:06
昨晚5月5号系万国RS车队主场有2个死捞头自称SO车队2打1虾一个悟识玩湾岸葛人,我一落场又系2打1夹车都悟够我 ...

哈哈,我就喺話緊距地,喺RS KK張帖度
作者: 嘉健愛Evo    时间: 2011-5-8 21:43
x.man-x 发表于 2011-5-8 12:50
大佬 几时出黎玩下咁啊 我有好多星星要送比你啊 最紧要你肯投币就得了

我中意E句话!
作者: Kevin@@u    时间: 2011-5-8 21:45
回复 嘉健愛Evo 的帖子

哈哈哈..........好比力..................
作者: KC.HD    时间: 2011-5-8 23:35
嘉健愛Evo 发表于 2011-5-8 21:43
我中意E句话!

好喜歡嘉健嘅簽名啊#135#   
因為喺我影嘅#13#
作者: x.man-x    时间: 2011-5-9 00:07
抽机吧 少讲废话
作者: ★HAJ★    时间: 2011-5-9 13:43

咩喔,哼哼,唔理鉨啦!~哼哼
作者: KO.88    时间: 2011-5-10 22:00
回复 Kevin@ 的帖子

K哥你进化了,我想做原始人啊嘛....
作者: KO.88    时间: 2011-5-10 22:01
回复 EAT 的帖子

以后我见到班劳閪我使夹爆距......点解悟你去奇魔抽机葛???
作者: KO.88    时间: 2011-5-10 22:03

X哥我肯投币.....悟怕你夹车....弟弟求是学习......[dadatu_002]
作者: KO.88    时间: 2011-5-10 22:04
回复 ★HAJ★ 的帖子

OK.......大佬收到......细路识做......
作者: KO.88    时间: 2011-5-10 22:05
回复 嘉健愛Evo 的帖子

没打架......不过打到距地玩故事葛.......
作者: x.man-x    时间: 2011-5-10 22:20
KO.88 发表于 2011-5-10 22:03

X哥我肯投币.....悟怕你夹车....弟弟求是学习...... ...

我都唔夹车噶 呢D野 唔洗我做噶 等人夹我噶咋
作者: KO.88    时间: 2011-5-13 13:43

高手,小弟佩服

欢迎光临 游天堂X游聚社区 (https://bbs.gotvg.com/) Powered by Discuz! X3.1