用新浪微博登录

只需一步,快速搞定

用新浪微博登录

只需一步,快速搞定

楼主: cox.E8

7月10号晚~东急一战令我难忘~~

LV 8.会员

楼主
话说7月10号晚~~~放左个靓工~~无聊就霖住去打下机啦~~
跟住打个电话比我地队噶NANCY~~距话系东急比人3抽1~~
作为CN队~~自己队友比人3抽人~就点都要过去睇下咖啦~~
去到~~NANCY食紧野~~让左部机比我~~
我就坐落去抽机啦~~开始就3抽~~~
我~80-TO~仲有一个KC噶3抽~~~
我连拿3盘一车~~
然后另外果部机就闯入~~都系80噶~~具体叫咩名我就唔记得了~~
跟住就比人3抽1~~~哟~~~厉害啊~~KC+80~~3个抽我一个~~~
我无所谓~~照打咯~~当锻炼自己技术啦~~~
最搞笑噶系~~距地3抽我1~~~我输左拿4车仲要大声欢呼~~~原来夹到我四车可以令到大家咁兴奋~~
比人3搞1大概搞左3盘~~KC果位人兄就比左部机NANCY~~~
我地CN同80打PN咯~~结果系点~~~当晚在场噶人有目共睹咯~~~
我只系将系东急机室一游噶情况如实讲出离~~
我中意比人3夹1~~~学啊仔话斋~~技术就系咁样锻炼出离咖~~
大家要3夹我1~~随时离赛博~~~我地让机比人3夹我1~~~快D离扣晒我D星啦~~~

LV 8.会员

沙发
原帖由 Nancy-Guan 于 2009-7-12 00:19 发表
扣晒果5千去啦...
你知吾知阿..
最好笑就系80.TO...
距细细声话..扣星咯..睇下边个扣得多..
我当时好想同距讲..我部8代8191..我随时拉.随时都有8千星..
但你部9代就吾同啦..扣完要好辛苦打GUESE先有咖..
我吾怕得罪 ...

80-TO好犀利咖~~~
系距隔离~~然后一个BREAK~~~距就会自己撞埋墙度咖啦~~~然后就轻松过咖啦~~~
同埋距地好中意去收费站交钱咖~~~
一晚比我搞入两次横宇收费站~~~路桥费真系咁平么??定系收费站MM好靓女呢???
NANCY~~下次你都要帮我入收费站噢~~~

LV 8.会员

板凳
原帖由 4440 于 2009-7-12 00:23 发表
甘好玩```得闲我要过去玩玩``[weisuomao_7] [weisuomao_72]

系啊~~4哥~~玩过包你中意~~~

LV 8.会员

地板
原帖由 Nancy-Guan 于 2009-7-12 00:29 发表
SS6级.80TO..真系有SS级水准..
我SS9...得B级技术..收皮啦我..

人地SS级技术~~所以识撞墙~~你得B级技术~~所以咪唔识咯~~~

LV 8.会员

原帖由 4440 于 2009-7-12 00:30 发表

我板神又唔快````[weisuomao_67] [weisuomao_67]

快唔快唔好讲住~~~问题系~~你唔比人走吖嘛~~~
对住你打阪神~~一定要有输一公里噶准备~~~

LV 8.会员

原帖由 @星星 于 2009-7-12 02:58 发表
果班废柴赢就係度串,输就黑口黑面,无人品无机品。不如你与KC队长约一个时间出来交流下啦…

约KC打交流??哈哈~~~
我同NANCY都约过啦~~~一约亲就话唔得闲~~~
但系我地去亲东急都见到距地好齐人咖窝~~~
系东急打根本唔敢用自己车~~~你知东急咩最出名咖啦~~~
叫KC离赛博打交流距地又话唔过~~~
哎~~~

LV 8.会员

原帖由 Nancy-Guan 于 2009-7-12 08:29 发表
我见80TO..又有80队车.又有RS队车...真系丰富..
我地CN都要搞多D名..符号吾同就得啦..哈哈.我听日开多几部先.咩都吾多.车多.

NANCY~~你要知道人地SS级技术~~梗系多车队争住要啦~~~我地要学下人地D技术啦~~~

LV 8.会员

原帖由 lurency_lee 于 2009-7-12 23:04 发表

咁多野讲??就嚟东急大家交流虾`!!
晤好静糸糸度喷口水.

次次去到东急~~根本唔敢用自己车~~不过唔紧要~~用其它车~~一样要你去见收费站MM
其实KC我对呢支队~~无任何意见~~更加唔会有仇口咯~~~但系80就~~唔使讲~~系我后面就睇刹车灯啦~~
点解我会咁讲??
我岩开始玩湾岸噶时候~~系金龙马~~B7级~~连条线系边都未知~~比距地3抽1~
到今时今日~~我部车都SS7了~~仍然距地中意3抽1~~可能呢D就系距地噶抽机风格挂~~